top of page

NEST

Restaurant | Cramă | Delivery

Program: L-D 11:00 - 23:00
Restaurant & Terasa 

Inaugurat în primăvara anului 2019, cu un design urban și influențe industriale, Restaurantul Nest este fereastra care se deschide către fluviul Dunărea, în vecinătatea căruia se află.

De cum pășești în restaurantul cu o capacitate de 40 locuri, pătrunzi într-o ambianță destinsă, completată de muzica ideală pentru momentul mesei de care te poți bucura alături de cei dragi sau la un prânz de afaceri.  

Meniul diversificat a fost conceput cu atenție și migală de către Chef Cristian Dumitru. De la preparatele tradiționale românești, la preparate internaționale sofisticate, meniul este conceput să satisfacă până și cele mai rafinate gusturi.

Înăuntru sau pe terasă, poți savura preparate delicioase, din ingrediente mereu proaspete, pregătite și servite cu multă pricepere și pasiune de către un personal cu experiență și plin de amabilitate.

Împrejurimile de poveste, produsele de calitate, ospitalitatea personalului și ambianța destinsă sunt cărțile de vizită ale restaurantului nostru.

Vă așteptăm cu drag să ne vizitați! 

Crama Nest

Crama proprietăţii, cu o capacitate de 45 locuri îți pune la dispoziție o varietate de vinuri care te poartă într-o călătorie în jurul lumii. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că vinul este un izvor nesecat de inspirație, poate stârni emoții, poate lega prietenii la masa pe care se află și te insoțește pe parcursul vieții atât în momentele fericite, cât și atunci când ești pus la încercare.

Luând în considerare atât preparatul servit la masă, cât și preferințele personale, îți putem recomanda cea mai potrivită asociere cu unul dintre cele peste 100 de sortimente internaționale de vin, astfel încât experiența culinară să fie desăvârșită.

Atenția pe care o acordăm meniurilor pe care le pregătim, grija cu care recomandăm vinul potrivit pentru fiecare fel de mâncare pe care îl servim clienților noștri și atmosfera relaxată ne definesc încă din prima zi de activitate.

Crama noastră găzduiește cine tematice cu asociere de vin, însă poate fi și locul ideal pentru o conferință dar și pentru evenimentul pe care îl pregătești cu grijă, fie că este vorba de o aniversare, eveniment corporate, o nuntă chic sau un botez.

Livrări la domiciliu

Nest Delivery este alegerea ideală atunci când vrei să te bucuri în continuare de preparatele tale preferate din confortul propriului cămin.

Indiferent de ce planuri ți-ai făcut: o aniversare cu familia, o seară romantică în doi, un prânz la birou sau seara fetelor, felurile tale de măncare preferate nu pot lipsi de pe masă!

Noi te scăpăm de grija gătitului și aducem până la ușa ta, sau la birou, cele mai savuroase preparate cu care te-am obișnuit deja.

Fie că ești fan paste sau burger, sau alegi o salată pentru un prânz ușor la birou, Nest Delivery ajunge rapid la tine cu porția ta de fericire.   

Acum suntem mai aproape de tine ca niciodată! Tu stai în siguranță acasă iar noi livrăm rapid mâncarea ta preferată.

Ți-e poftă de ceva bun?  Nest Delivery este alegerea cea mai potrivită!

bottom of page