top of page

Situat pe fluviul Dunărea, într-o zonă liniştită şi în imediata apropiere a unui mic parc, Nest se află la 15 minute de mers pe jos de portul din Drobeta Turnu-Severin. Conexiunea WiFi este gratuită în întreaga proprietate.

 

Preparate din cafea si ceaiuri unt disponibile gratuit pe tot parcurscul sejurului!

Stație de încărcare electrică este disponibilă la proprietate.

 

Fiecare cameră mobilată elegant are paturi confortabile, TV, baie privată, prosoape și acces la terasa.

 

Restaurantul Nest serveşte preparate tradiţionale româneşti, precum şi delicii din bucătăria internaţională. Crama proprietăţii oferă o varietate de vinuri din întreaga lume şi poate fi folosită şi drept sală de conferinţe.

 

Oaspeţii pot ajunge cu uşurinţă în centrul oraşului pentru a vizita Teatrul Theodor Costescu, Fântâna Cinetică, Castelul de Apă, Cetatea Medievală, Muzeul Regiunii Porţile de Fier, Muzeul de Artă, Promenada Crişan şi Parcul Rozelor.

 

De asemenea, puteţi vizita unele dintre atracţiile oraşului, care includ Centrul Cultural Dunărean, Cazanele Dunării, Chipul lui Decebal, Barajul Porţile de Fier II, Mănăstirea Vodiţa, Sfânta Ana sau Topolniţa, cramele de vin Oprişor, Corcova şi Stârmina.

 

Bine ați venit!

Guesthouse

Situat in inima orasului de pe malul Dunării, la 3 minute de mers pe jos de Primărie și Consiliul Județean și la 5 minute de portul din Drobeta Turnu Severin, Nest Guesthouse oferă oaspeților săi o oază de liniște și confort.

Preparate din cafea si ceaiuri unt disponibile gratuit pe tot parcurscul sejurului!

Stație de încărcare electrică este disponibilă la proprietate.

Fiecare cameră este mobilată elegant și dotată cu paturi confortabile, internet wi-fi, televizor, baie proprie și prosoape.
Clienții pot alege o cameră cu pat matrimonial, paturi single, sau suite.

Promenada orasului cu restaurante si cafenele se afla la doar 5 minute de mers. Musafirii noștri pot vizita Teatrul Theodor Costescu, Fântâna Cinetică, Castelul de Apă, Cetatea Medievală, Muzeul Porților de Fier, Muzeul de Artă, Promenada Crișan, Parcul Rozelor.

Dar pot vizita și unele obiective din jurul orașului, cum ar fi Clisura Dunării, Cazanele Dunării, Chipul lui Decebal, Barajul Porțile de fier II, Mănăstirea Vodița, Sfânta Ana, sau Topolnița și crame de vinuri, Oprișor, Corcova și Starmina.

Vă așteptăm cu drag!

bottom of page